We heten u van harte welkom op de website van Aviornis West-Vlaanderen. 

 

Op deze site vindt u alle gegevens van de bestuursleden bij wie u steeds terecht kunt. 

U vindt er ook een overzicht van ons programma en verslagen van de voorbije activiteiten met tal van foto’s. 

In het voorjaar organiseren wij een natuurwandeling onder begeleiding van een ervaren Gids. Wie suggesties heeft over interessante natuurgebieden gelegen in West-Vlaanderen mag dit steeds doorgeven. 

We zullen proberen de liefhebbers wat meer samen te krijgen en zullen in het vervolg twee voordrachten voorzien in plaats van één. Dit gaat normaal door in de lokalen van het PCLTcampus Klein Seminarie Zuidstraat 25 te Roeselare. 

We weten dat Vlamingen Bourgondiërs zijn en graag eens samen komen om lekker te eten en te drinken. Daarvoor kunt u terecht op ons zomerfeest en eindejaarsfeest. Dit gaat normaal door in feestzaal de Zwaan in Ruddervoorde. 

De jaarlijkse activiteit is natuurlijk onze alom gekende ruilbeurs die telkens doorgaat het laatste weekend van september in Dentergem. 

Verder organiseren we per jaar een reis of bezoek aan liefhebbers, dit is afwisselend een tweedaagse of een Eendagsreis. Een georganiseerde reis naar Walsrode is een regelmatig terugkerend evenement.  

Om Aviornis nog meer naambekendheid te geven zullen we geregeld een propogandastand opstellen zoals tijdens de Landbouwbeurs in de Expo hallen te Roeselare of tijdens de opendeurdag van Vabi op de donderdag van Hemelvaart. 

We hopen da u op onze website alle nodige informatie vindt die nuttig kan zijn voor onze hobby.

Bezoek ook onze eigen website: www.aviornisvl.be