Back to All Events

22/03/2019 Kern West-Vlaanderen gespreksavond met veearts Erwin Louagie

  • PCLT gesprekavond 25 Zuidstraat Roeselare, Vlaanderen, 8800 Belgium (map)

Voeding van onze vogels om tot succesvolle kweek te komen

U wordt ook uitgenodigd naar onze gespreksavond met veearts Erwin Louagie . Het onderwerp gaat over het al of niet toedienen van voedingssupplementen om de kweek te bevorderen, het overschakelen van Fauna 3 naar fauna 4, wat te doen tegen kalkpoten en tegen verenpikken en heeft het ontwormen invloed op de vruchtbaarheid, wat zijn de gevolgen voor onze liefhebberij van de maatregelen tegen de pseudo vogelpest. Stof genoeg voor een boeiende avond. Dit gaat door op vrijdag 22 maart om 20 uur in het PCLT Zuidstraat 25 te Roeselare.

Later Event: March 23
23/03/2019 Toerakodag