Welkom bij Aviornis, regio Oost-Vlaanderen

Onze kern vindt het belangrijk om een aantal ontmoetingsmogelijkheden voor onze leden-liefhebbers te organiseren. Deze contacten zijn niet alleen aangenaam, maar ook belangrijk om informatie uit te wisselen en meer kennis te verwerven over onze hobby. 

Traditiegetrouw starten we het werkjaar met een zondagse winterwandeling, gevolgd door een nieuwjaarsdrink (aangeboden door de kern) en een lunch. Je vogels kan je hier niet meenemen, maar je man of vrouw natuurlijk wel. 

Ook een daguitstap naar een dierentuin en/of private collectie staat jaarlijks op het programma. 

De topper van ons werkjaar is de vogelbeurs in september.   Opgelet !!!. Sinds 2017 zitten we op een gewijzigde locatie, nl. bij Etienne De Craene, Abdijdreef 1 in Evergem. Meer en meer zien we op onze beurs ook liefhebbers uit het buitenland, wat toch wel wijst op de uitstraling van dit evenement. Elk lid krijgt hier de kans zijn overtollige vogels te koop aan te bieden of zijn collectie uit te breiden. 

Tussendoor wordt soms, afhankelijk van interesse en aanbod, nog een ledenvergadering of infoavond belegd rond een thema dat op onze hobby betrekking heeft. 

Het jaar sluiten we naar goede gewoonte af met een eindejaarsdiner in november.

We hopen je binnenkort op onze activiteiten te mogen begroeten.