Zaterdag 3 juni 2017 Schone schaapjes

Tijdens het Pinksterweekend heeft Aviornis West-Vlaanderen voor de tweede keer op rij vele schone schaapjes geteld. klokslag 10 u werden alle poorten van de vakantiehoeve en B&B Open Huis wagenwijd voor het brede publiek geopend Al heel vlug werd duidelijk dat de 12de editie terug een echte meevaller zou worden. Het weer zat goed en de sfeer zat er .duidelijk in.
Op het 5 hectare grote domein, gelegen aan de flank van Stadenberg kon men inderdaad paarden , alcapa's , heel veel verschillende soorten schapen en vooral niet te onderschatten een mooie stand met fazanten ,steltlopers , eenden en ganzen van Aviornis West-Vlaanderen  bewonderen !  Beter kon niet want de dieren zaten werkelijk in een uniek kader , in een domein , volledig in de natuur dan nog wel !
Er was zelfs een circus neergestreken waar de kinderen een eigen act mochten presenteren. Ook de vele grote springkastelen lagen bij de kindjes zeer goed in de markt.
Vooral op zon en maandag was de opkomst fenomenaal groot en al vlug werd de kaap van 10000 bezoekers overschreden. Zo kon Aviornis ook enkele graantjes meepikken om nieuwe leden te verwerven. Het was voor Aviornis een echte meevaller. 
Noteer in uw agenda voor 2018

" SCHONE SCHAAPJES TE STADEN TIJDENS HET PINKSTERWEEKEND"
Het is zeker, Aviornis zal terug van de partij zijn ! U komt toch ook ????

Posted on January 14, 2019 .