Ledenbijeenkomst 7 december 2018

Onze laatste ledenbijeenkomst had een gevarieerd aanbod!
We brachten eerst zelf een terugblik op onze Ruilbeurs 2018, die weer een énorm succes was. Daarna kreeg Willy Tieleman (Voorzitter Aviornis International VZW) het woord om een toelichting te geven over de recente, nieuwe regeling n.a.v. de Ziekte van Newcastle, meer in het bijzonder over het onderscheid dat er voortaan is tussen pluimvee en hobbypluimvee.
Iets later dan voorzien gingen we dan over tot de orde van de dag, nl. de voordracht van Nico Rosseel over vogelparken in Zuid-Afrika. We kregen vele, mooie foto’s te zien met een gevarieerd aanbod aan watervogels, fazanten, toerako’s, ibissen, … Tijdens de pauze maakten we weer tijd vrij voor onze traditionele gratis aanwezigheidstombola met prijzen die we goed kunnen aanwenden voor onze hobby (voeders).
Na de pauze kregen we van Nico een film te zien met o.a. de opfok van toekans. Mooie afsluiter van de avond !
Toen we 23u al voorbij waren, vertrok iedereen voldaan naar huis, zodat we tegen 23u30 de zaal terug netjes hadden opgeruimd.

Wil je er volgende keer ook graag bij zijn ? Kijk in onze Activiteitenkalender om de volgende bijeenkomst te ontdekken!

1545322945831.jpg
Klik hier om naar de vorige pagina te gaan
Posted on January 10, 2019 .