Welkom bij Aviornis, regio West-Vlaanderen. 

Op deze site vindt u alle gegevens van de bestuursleden bij wie u steeds terecht kunt.
U vindt er ook een overzicht van ons programma en verslagen van de voorbije activiteiten met tal van foto’s.
In het voorjaar organiseren wij een natuurwandeling onder begeleiding van een ervaren Gids. Wie suggesties heeft over interessante natuurgebieden gelegen in West-Vlaanderen mag dit steeds doorgeven. 
We zullen proberen de liefhebbers wat meer samen te krijgen en zullen in het vervolg twee voordrachten voorzien in plaats van één. Dit gaat normaal door in de lokalen van het PCLT campus Klein Seminarie Zuidstraat 25 te Roeselare.
We weten dat Vlamingen Bourgondiërs zijn en graag eens samen komen om lekker te eten en te drinken. Daarvoor kunt u terecht op ons zomerfeest en eindejaarsfeest. Dit gaat normaal door in feestzaal de Zwaan in Ruddervoorde. 

De jaarlijkse activiteit is natuurlijk onze alom gekende ruilbeurs die telkens doorgaat op de vierde zondag van september in Dentergem. 

Verder organiseren we per jaar een reis en bezoek aan liefhebbers, dit is afwisselend een tweedaagse of een ééndags reis. Een georganiseerde reis naar Walsrode is een regelmatig terugkerend evenement.  

Om Aviornis nog meer naambekendheid te geven zullen we geregeld een propagandastand opstellen zoals tijdens 'schone schaapjes' in open huis te Staden, tijdens de opendeurdag van Vabi op de donderdag van Hemelvaart en tijdens de Gouden Ring Show in de expohallen van Roeselare het eerste weekend van December.

We hopen dat u op onze website alle nodige informatie vindt die nuttig kan zijn voor onze hobby.

Wil je op regelmatige basis per e-mail nieuws  krijgen van onze kern, stuur dan een mailtje naar marc.vanwildemeersch@telenet.be